Dunaszerdahely – a Csallóköz szíve, és ideális geotermikus lokalitás. Itt termelik a minőségi cherry és koktélparadicsomokat. A geotermikus víz csaknem forr – több, mint 90 fokos, és főleg a téli időszakban folyik az üvegházakba, hogy a paradicsom a legnagyobb tél idején is ideális körülmények közt fejlődjön. Marek Zmajkovič főagronómus és csapata a Vidám Paradicsomok legédesebb „snack“ fajtáit termeszti, amelyeknek mindig melegre és napfényre van szükségük.
A termelési terület kiterjedése:
3 ha üvegház
Hely:
Dunaszerdahely, Szlovákia
A termesztés módja:
geotermikus víz, biológiai védelem
Palánták kiültetése:
decembertől januárig
Első szedés:
március
Utolsó szedés:
november
Termék:
cherry és koktélparadicsom
Éves terméshozam:
1 200 000 kg kg